Laden Evenementen
Find Evenementen

Aankomende Evenementen    Evenementen gepasseerd

Evenementen Lijst navigatie

december 2018

Avondvergadering 13 december

Datum

13 december @ 19:30 - 21:00

Adres

Beschrijving

Op donderdag 13 december krijgen we het bezoek van Inge Withof en Karin Pragt van Trampolien vzw.   Trampolien vzw voorziet financiële ondersteuning  voor professionele hulp aan slachtoffers van intra-familiaal geweld, in bijzonder vergoeding voor de psycholoog of psychotherapeut als het slachtoffer dit niet zelf kan bekostigen.

Lees meer

Ontbijtvergadering 7 december

Datum

7 december @ 07:30 - 09:00

Adres

Beschrijving

Op vrijdag 7 december staat opnieuw een ontbijtvergadering op het programma. We krijgen tijdens deze vergadering het bezoek van Kristien Van Lierop van ABR Belgium (Advanced Biomechanical Rehabilitation). ABR Belgium is een organisatie die de levenskwaliteit van kinderen met zware beperkingen (ten gevolge opgelopen hersenletsels of aangeboren hersenafwijkingen) tracht te verbeteren door revalidatie.

Lees meer
november 2018

Ladiesnight op 30 november

Datum

30 november @ 19:00 - 23:30

Adres

Beschrijving

Na de succesvolle eerste Ladiesnight in C-mine, met het bezoek aan de tentoonstelling The World of Tim Burton, trekken we het kolenspoor verder en geven elkaar op de vijfde vrijdag van de maand november rendez-vous in een andere voormalige mijnsite, namelijk THOR, Waterschei.   Steven Colaers, Chef de Partaasch en zijn echtgenote Loredana verwachten ons om 19.00 uur. Partaasch is een culinaire gouden kers op de zwarte taart. De geschiedenis, maar ook het multiculturele Genk werd gevormd door de mijn. Partaasch…

Lees meer

School en ziek zijn!

Datum

27 november @ 00:00

Adres

Beschrijving

Vrijdag 1 juni heb ik Guido Drijkoningen van School & Ziekzijn vastgelegd als spreker.   School & Ziekzijn is een vrijwilligersvereniging die zorgt voor gratis studiebegeleiding en individueel onderwijs aan leerlingen  (basis- en secundair onderwijs) die door langdurige ziekte niet naar school kunnen

Lees meer

Vrijdag 23 november: vergadering in commissies

Datum

23 november @ 12:30 - 14:00

Adres

Beschrijving

Op vrijdag 23 november staat de laatste normale vergadering van de maand november op de agenda. Het wordt een vergadering in Commissies.

Lees meer

Gastspreker Ben Lambrechts (PXL) op donderdag 15 november

Datum

15 november @ 19:30 - 21:00

Adres

Beschrijving

Op donderdag 15 november krijgen we bezoek van gastspreker Ben Lambrechts (PXL). Op deze vergadering zal onze inbound Mercedes ons ook een bezoekje brengen en pizza's te koop aanbieden. Deze verkoop kadert in de actie "Pizza for Life", georganiseerd door het YE-Districtscomité. De actie hoort bij de Warmste Week, een jaarlijks succesvol initiatief van Studio Brussel.

Lees meer

16de editie Genkerfolies

Datum

10 november @ 20:00 - 11 november @ 02:30

Adres

Beschrijving

Op zaterdag 10 november staat de 16de editie van genkerfolies op de agenda.   Alle info via www.genkerfolies.be

Lees meer
oktober 2018

Middagvergadering vrijdag 26 oktober

Datum

26 oktober @ 12:30 - 14:00

Adres

Beschrijving

Vrijdag staat er een praatvergadering op het programma. We zullen zeker even terugblikken op het geslaagde ledenweekend en wellicht ook vooruit kijken naar 10 november.

Lees meer

Ledenweekend 19-20-21 Oktober

Datum

19 oktober - 21 oktober

Adres

Beschrijving

Grüß Gott beste vrienden, Het ledenweekend staat voor de deur. Op korte tijd hebben we (en dan vooral Stef) een zeer mooi programma kunnen opstellen, met een duidelijke Tiroolse inslag. Het ledenweekend begint op vrijdag 19 oktober en afsluiten doen we op zondag 21 oktober. De locatie zelf is relatief kortbij zodat onze fervente KRC-Genk-fans zaterdag vanaf 17.00u kunnen vertrekken naar Genk. Vermits de match tegen Eupen is, is het zelfs waarschijnlijk dat onze Tiroleravond spannender zal zijn ;-) Zoals…

Lees meer

Bezoek gastspreker Johan Ackaert (UHasselt)

Datum

18 oktober @ 19:30 - 21:30

Adres

Beschrijving

Normaliter zou in de week van het ledenweekend geen statutaire vergadering zijn, maar we hebben toch beslist om de gastspreker te laten komen (omdat hij op de oorspronkelijke datum in september op het laatste moment moest afzeggen). Prof. Johan Ackaert heeft zich geëngageerd om deze donderdagavond aanwezig te zijn. Tijdens deze bijeenkomst zal hij ons wegwijs maken uit tendenzen die hij heeft kunnen ontwaren in de diverse centrumsteden. Welke maatschappelijke ontwikkelingen hebben een doorslaggevende rol gespeeld, welke invloed hebben bepaalde gebeurtenissen…

Lees meer

Middagvergadering vrijdag 12 oktober

Datum

12 oktober @ 12:30 - 14:00

Adres

Beschrijving

Vrijdag 12 oktober is er een praatvergadering voorzien. Tegelijk houden de leden van het comité Genkerfolies een opvolgingsvergadering.

Lees meer

Kickoff KRC Genk welzijnscup

Datum

10 oktober @ 15:00 - 17:00

Adres

Beschrijving

Rotary Genk (is via Genkerfolies) opnieuw een van de sponsors van het KRC Genk welzijnsproject. Zoals ieder jaar worden wij als partner uitgenodigd op de kick-off, namelijk het tekenen van de contracten door de spelertjes. Het zou leuk zijn indien een aantal leden van onze club present zijn op deze namiddagsessie (woensdag 10 oktober om 15u), die doorgaat in de FRZA corner van het stadion van KRC Genk.

Lees meer

4 oktober: bezoek van Inbound Mercedes

Datum

4 oktober @ 19:30 - 21:30

Adres

Beschrijving

Op donderdagavond 4 oktober komt Inbound Mercedes ons een bezoekje brengen.

Lees meer
september 2018

Vergadering in Commissies op 28 september

Datum

28 september @ 12:30 - 14:00

Adres

Beschrijving

Op vrijdag 28 september staat de laatste vergadering van de maand september op de agenda. Het wordt een vergadering in Commissies.  

Lees meer

Vergadering met spreker prof. Dr. Johan Ackaert

Datum

20 september @ 19:30 - 21:30

Adres

Beschrijving

Op donderdag 20 september hadden we op de avondvergadering spreker prof. Dr. Johan Ackaert te gast.  Dr. Ackaert heeft zich ondertussen afgemeld voor deze vergadering maar wel geëngageerd om aanwezig te zijn op de vergadering van 18 oktober 2018 om 18.30 u. De vergadering van deze donderdag gaat gewoon door maar zal anders ingevuld worden.

Lees meer

Politiek debat stad Genk

Datum

19 september @ 19:00 - 23:30

Adres

Beschrijving

Als u zich hierop wenst in te schrijven, lees dan heel goed onderaan dit bericht. Inschrijvingen sluiten donderdagochtend 13/09 af.  UNIZO Genk, VIG, VKW Limburg en de 3 Genkse Rotaryclubs organiseren samen een politiek debat, met als doelstelling een beeld te schetsen van het politiek landschap in Genk.  Zo kan de keuze om een stem uit te brengen op 14 oktober 2018 duidelijker worden. Zonder andere thema’s uit de weg te gaan, kadert het debat in de sfeer van economie (UNIZO, VIG, VKW Limburg).…

Lees meer

Ochtend/ontbijtvergadering 14 september

Datum

14 september @ 07:30 - 09:00

Adres

Beschrijving

Op deze vrijdag staat de eerste ochtend/ontbijt vergadering van het lopende Rotary jaar op het programma. Er wordt een ontbijtbuffet voorzien. De start is voorzien om 7u30. Einde vergadering om 9u.

Lees meer

Praatvergadering donderdag 6 september

Datum

6 september @ 19:30 - 21:30

Adres

Beschrijving

Op donderdag 6 september (late afzegging van de voorziene spreker) staat er een gewone praatvergadering op het programma.

Lees meer
augustus 2018

Ladies Night, vrijdag 31 augustus

Datum

31 augustus @ 19:00 - 23:00

Adres

Beschrijving

Op vrijdag 31 augustus staat de eerste ladiesnight van het lopende Rotary jaar op het programma. Plaats van afspraak: C-mine Genk. De ladies night is gekoppeld aan de tentoonstelling van Tim Burton. Onderstaande foto's: copyright Tim Burton organisatie  Parking P3: klik hier Vrijdag 31 augustus 2018 19.00 uur : ontvangst met een glaasje 19.30 uur - 21.00 uur : rondleiding in de TT olv een enthousiaste gids (ter info : er zijn drie gidsen voorzien - de tentoonstelling is exclusief…

Lees meer

Gezamenlijke Rotaryvergadering (Rotary Genk) 23 Augustus

Datum

23 augustus @ 19:30 - 22:00

Adres

Beschrijving

Op 23 augustus staat de 3de en laatste gezamenlijke vergadering met de Genkse rotary clubs op het programma. Plaats van afspraak: Stiemerheide Genk Presentatie van RYE-uitwisselingsstudente Hjentse Houben in Colombia 2017-2018. Bijkomend zal een vertegenwoordiging van Innerwheel Genk aanwezig zijn om hun acties te promoten: Levensloop en film.  

Lees meer

Praatvergadering 17 augustus

Datum

17 augustus @ 12:30 - 14:00

Adres

Beschrijving

Op 17 augustus, een periode dat veel van onze vrienden nog op vakantie zijn, staat er een gewone praatvergadering op de agenda.

Lees meer

Bezoek van Regina Proesmans, RA Limburg vzw

Datum

9 augustus @ 19:30 - 22:00

Adres

Beschrijving

Donderdag 9 augustus is Mevr. Regina Proesmans onze gastspreekster. Zij is voorzitster van RA Limburg vzw. RA Limburg is een zelfhulpgroep voor patiënten met Reumatoïde Artritis. Wij ondersteunen een midweek-vakantie voor zwaar zorg-behoevende patiënten. 

Lees meer

Gezamenlijke Rotaryvergadering (Genk-Staelen) 1 augustus

Datum

1 augustus @ 19:30 - 22:00

Adres

Beschrijving

Op 1 augustus gaat de tweede , maar eigenlijk de eerste gezamenlijke vergadering van onze 3 clubs door , nu door Genk - Staelen georganiseerd. Christel Schepers zal het verhaal doen over de oprichting en de ontwikkeling van het “Atlascollega”. Zal hopelijk heel wat leden interesseren , zowel zij wiens kinderen of kleinkinderen er school lopen als wij die onze inbounds er jaarlijks naar toe sturen ! Uiterste inschrijving is maandagavond 16/7. De vergadering  zal doorgaan in Cucina de Luca om…

Lees meer
juli 2018

Praatvergadering 20 juli

Datum

20 juli @ 12:30 - 14:00

Adres

Beschrijving

Op 20 juli, een periode dat veel van onze vrienden op vakantie zijn, staat er een gewone praatvergadering op de agenda.

Lees meer

Gezamenlijke Rotaryvergadering (RC Genk-Noord) 10 juli

Datum

10 juli @ 19:30 - 22:00

Adres

Beschrijving

Een nieuw Rotaryjaar staat voor de deur en tijdens de vakantiemaanden komen de 3 Genkse clubs naar goede gewoonte 3 x bijeen. De inkomend voorzitter van RC Genk-Noord is vereerd jullie te mogen uitnodigen op onze eerste gezamenlijke bijeenkomst op DINSDAG 10/07 om 19u30 in het M-hotel aan het Molenvijverpark in Genk-Centrum Tijdschema : 19u30: ontvangst met korte receptie 19u45: gong - verwelkoming - maaltijd 21u30-21u45: einde vergadering Daarna ruimte voor toogmoment. RC Genk-Noord ontvangt op deze avond Genkenaar Jean Manca, prof. experimentele fysica aan de…

Lees meer

Praatvergadering 6 juli

Datum

6 juli @ 12:30 - 14:00

Adres

Beschrijving

De allereerste vergadering onder nieuwe voorzitter Bart Remans wordt een zomerse praatvergadering.

Lees meer
juni 2018

Bestuurswissel 29 juni 2018

Datum

29 juni @ 19:00

Adres

Restaurant Figaro Mombeekdreef 38 hasselt
Mombeekdreef 38,
3500 Hasselt,

Beschrijving

Herinnering! Inschrijven kan nog tot woensdagavond 19.00 u. Graag nodigen we u en uw partner uit op onze bestuurswissel die plaats vindt in het restaurant FIGARO Mombeekdreef 38 te Hasselt om 19.00 u. U en uw partner zullen hiervoor eerstdaags een persoonlijke uitnodiging ontvangen. De deelname voor deze avond bedraagt € 27,50 per persoon. Het zou mooi zijn indien al onze vrienden met hun partner op dit niet onbelangrijk evenement aanwezig zouden zijn! Namens Jos, uittredend voorzitter en Bart, inkomend…

Lees meer

Gratis golfinitiatie

Datum

23 juni @ 16:00 - 17:30

Adres

Golfstraat 1 Houthalen

Beschrijving

Beste vrienden, Tijdens het golftoernooi van nu zaterdag is er om 16.15 u de mogelijkheid  om  1.30 u  deel te nemen aan de golfinitiatie. Er zal hiervoor de mogelijkheid geboden worden aan max. 8 kinderen of kleinkinderen  (min 10 j) of volwassenen van onze club om gratis te  kunnen meedoen. Uiteraard de 8 eerste melders worden hiervoor weerhouden. Gelieve u hiervoor te melden bij onze vriend Ludo Panis.

Lees meer

Golf toernooi.

Datum

23 juni @ 08:00 - 23:30

Adres

Houthalen – Helchteren

Beschrijving

Nog goed een week en onze Golfcup staat op het programma. Niettegenstaande het WK voetbal met op 23/6 om 14h00 de match België – Tunesië, gaan we dit jaar waarschijnlijk een recordeditie realiseren van meer dan 35 ploegen. Aan iedereen een warme oproep om talrijk aanwezig te zijn om onze tweede fundraising van onze club. Degenen die zich nog niet hebben ingeschreven gelieve om dit alsnog te doen en dit op de gebruikelijk online-manier. Mogelijkheden : Groot ontbijtbuffet vanaf 7h30…

Lees meer

District conferentie

Datum

16 juni @ 09:00 - 14:00

Adres

Kinepolis Hasselt

Beschrijving

De conferentie gaat door in KINEPOLIS HASSELT.  U kan zich inschrijven voor de conferentie via: http://WWW.ROTARY1630.ORG Tot nog toe zijn onze vrienden Theo Bollen, Jan Coenegrachts, Bart Remans, Melfred Molog en Jos Geebelen ingeschreven. Onze club zal een speciale aandacht krijgen tijdens deze conferentie. Er is voor onze club een speciaal plaats  op de eerste rij gereserveerd. Met zoveel mogelijk daarheen en snel inschrijven is de boodschap.

Lees meer

Spreker mevr. Katrien / Jan Segers van Kind en Taal vzw

Datum

15 juni @ 12:30 - 14:00

Adres

Hotel Stiemerheide
Wiemesmeerstraat 105, 3600
Genk, Limburg

Beschrijving

Herinnering! Wij heten mevr . Katrien Jan Segers van harte welkom om ons een toelichting te geven rond het project van Kind & Taal. Dit is een van de projecten waarvoor er 500 € wordt gesponsord.

Lees meer

Werkgroep GDPR

Datum

15 juni @ 07:00 - 17 juni @ 16:00

Adres

Nog te bepalen

Beschrijving

Herinnering Tijdens het vorige comité is er beslist om een kleine werkgroep op te richten om de General Data Protection Regulation (GDPR) binnen onze club uit te werken. De EU GDPR is ontworpen om persoonlijke informatie beter te beschermen in een digitaliserende wereld. De GDPR betekent verreweg de grootste verandering van de wet- en regelgeving op het gebied van gegevensbescherming van deze eeuw. Hij omvat meer dan vijftig artikelen en heeft verstrekkende gevolgen voor organisaties en het gebruik en de opslag…

Lees meer

Praatvergadering (laatste)

Datum

7 juni @ 19:30 - 22:00

Adres

Hotel Stiemerheide
Wiemesmeerstraat 105, 3600
Genk, Limburg

Beschrijving

Herinnering! Iedereen is van harte welkom op onze laatste praatvergadering van dit werkjaar 2017 - 2018. Laat ons er met zijn allen een gezellige avond van maken.

Lees meer

School en ziek zijn!

Datum

1 juni @ 12:30 - 14:00

Adres

Hotel Stiemerheide
Wiemesmeerstraat 105, 3600
Genk, Limburg

Beschrijving

Vrijdag 1 juni verwelkomen ons nieuw lid Jeffrey. Jeffrey zal voorgesteld worden door een van zijn mentoren Paul Cox. Wij verwelkomen eveneens dhr. Guido Drijkoningen van School & Ziek zijn als spreker. School & Ziek zijn is een vrijwilligersvereniging die zorgt voor gratis studiebegeleiding en individueel onderwijs aan leerlingen  (basis- en secundair onderwijs) die door langdurige ziekte niet naar school kunnen. Aan iedereen van harte welkom.

Lees meer
mei 2018

Vergadering in commissies.

Datum

24 mei @ 19:30 - 22:00

Adres

Hotel Stiemerheide
Wiemesmeerstraat 105, 3600
Genk, Limburg

Beschrijving

Wij vergaderen in commissies. De geplande introductie van ons nieuw lid Jeffery wordt verschoven naar  vrijdag 1 juni.

Lees meer

Bitcoins

Datum

18 mei @ 12:30 - 14:00

Adres

Hotel Stiemerheide
Wiemesmeerstraat 105, 3600
Genk, Limburg

Beschrijving

Onze vriend Johan zal ons wegwijs maken in de wereld van de bitcoins. Eveneens verwelkomen wij Johan zijn vader Richard Fraussen. De vader van Johan is oud-voorzitter en lid van RC Maasland-Lanklaar. Iedereen is van harte welkom.

Lees meer

Ronde tafelgesprek

Datum

10 mei @ 19:30 - 22:00

Adres

Hotel Stiemerheide
Wiemesmeerstraat 105, 3600
Genk, Limburg

Beschrijving

Beste Vrienden, Wij zijn voor morgen tijdens de "Ronde tafelgesprek" met zes vrienden ingeschreven. Er is één tafel van zes personen gereserveerd.  Met onze vriend Jos Schols is afgesproken dat alleen de menu's van deze zes personen worden aangerekend en niet de forfait van 22. Men kan om de praktische organisatie van Stiemerheide niet in het gedrang te brengen, niet meer inschrijven! Het systeem van de "Ronde tafel"trad in werking als er  uitzonderlijk geen algemene statutaire vergadering plaats vond. Een…

Lees meer

Welkom aan onze vrienden van onze zusterclub RC Leverkusen.

Datum

4 mei @ 12:30 - 14:00

Adres

Hotel Stiemerheide
Wiemesmeerstraat 105, 3600
Genk, Limburg

Beschrijving

Herinnering! Er zal een vertegenwoordiging aanwezig zijn van onze zusterclub RC Leverkusen. Onze internationale betrekkingen blijven een belangrijk aandachtspunt en het is dan ook goed dat onze vriendschapsbanden met onze vrienden uit Leverkusen terug de nodige aandacht krijgen. Wij kijken er naar uit!

Lees meer

Officiële introductie project meegroeifietsen Vincentius

Datum

2 mei @ 13:00 - 15:00

Adres

Vincentius
Waterbleekstraat 20,
Genk,

Beschrijving

herinnering! Nu woensdagmiddag 2/5 is het zover ! De nieuwe fietsen vanuit het project Rotary zullen bedeeld worden aan kinderen van 11-12 jaar. We maken er een officieel moment van en dit samen met de partners, Fietspunt ,Vincentius en vrienden van Vincentius in aanwezigheid van de pers zodat zij getuige kunnen zijn van dit  goed en noodzakelijk project. Burgemeester wil Dries heeft alleszins een momentje  vrij gehouden om persoonlijk ook aanwezig te zijn. De aanwezige Rotariërs van onze club zullen…

Lees meer
april 2018

Kristie Deckers, coördinator EHvL

Datum

26 april @ 19:30 - 22:00

Adres

Hotel Stiemerheide
Wiemesmeerstraat 105, 3600
Genk, Limburg

Beschrijving

Herinnering! Wij verwelkomen mvr. Kristie Deckers. Zij is de coördinator van het project van de Eendjesrace t.v.v. een Hart voor Limburg. Wij steunen dit project voor 500 €. Vanuit de steun is er een give back van 150 € naar onze club om een ander project te steunen.

Lees meer

Sluitingsfeest Welzijnscup

Datum

25 april @ 15:30 - 17:00

Adres

KRC Genk Corner Noord 4
Stadionplein, 3600
Genk, Limburg

Beschrijving

Het sluitingsfeest van de welzijnscup start om 15.30 u. Er zullen weer heel wat kinderen (± 130)  aanwezig zijn die samen met ons de beker in ontvangst zullen nemen. Wij kijken er naar uit welke groep er dit jaar gewonnen heeft. De voorzitter heeft bij de vorige ontmoeting het woordje "FREE" (vrij, respect, eerbied en empowerment)  geïntroduceerd zoals het woordje "STIP" samen tegen iemand pesten al eerder geïntroduceerd werd via Ketnet. "Free" symboliseert het standpunt dat alle kinderen vrij zijn…

Lees meer

Vergadering in commissies

Datum

20 april @ 12:30 - 14:00

Adres

Hotel Stiemerheide
Wiemesmeerstraat 105, 3600
Genk, Limburg

Beschrijving

Herinnering! Vandaag vergaderen wij in commissies. Iedereen van harte welkom.

Lees meer

Open vergadering Inner Wheel

Datum

16 april @ 19:00 - 22:00

Adres

Hotel Stiemerheide
Wiemesmeerstraat 105, 3600
Genk, Limburg

Beschrijving

Inner Wheel Genk organiseert een open vergadering met als spreker dhr. Ruben Weytjens. Hij zal ons informeren over de klimaatverandering en de impact op mens en biodiversiteit. De inkom bedraagt 40 €. Gelieve uw inschrijving rechtstreeks bij Inner Wheel bekend te maken. Iedereen is van harte welkom! Uw aanwezigheid geeft binnen onze club aanleiding tot compensatie.

Lees meer

Student Sarah Carney

Datum

12 april @ 19:30 - 22:00

Adres

Beschrijving

Wij verwelkomen onze Amerikaanse student Sarah Carney en dit samen met haar ouders. Zij zal een presentatie geven over haar verblijf hier in België. Ook Veerle, partner van onze inkomend voorzitter Bart, zal aanwezig zijn. Iedereen van harte welkom!  

Lees meer

Rebound Lynn Jansen: Braziliaanse uitwisseling

Datum

6 april @ 12:30 - 14:00

Adres

Hotel Stiemerheide
Wiemesmeerstraat 105, 3600
Genk, Limburg

Beschrijving

Wij verwelkomen rebound Lynn Jansen, dochter van onze vriend Bart Jansen. Zij zal ons informeren over haar ervaringen in Brazilië. Een Braziliaans menu zal tijdens deze uiteenzetting gereserveerd worden. Iedereen van harte welkom.

Lees meer
maart 2018

Ladies Night 30/03

Datum

30 maart @ 19:00 - 23:30

Adres

Hotel Stiemerheide
Wiemesmeerstraat 105, 3600
Genk, Limburg

Beschrijving

Het is jammer te moeten vaststellen dat tot nog toe amper de helft (25) van onze leden gereageerd heeft!! Gelieve te controleren of u al of niet hebt ingeschreven. Er wordt gemeld dat niet alle tot nog toe ingeschreven leden hun registratie terugvinden in de lijst Controleer dus eventjes!! Herinnering! Onze derde Lydies Night van dit werkjaar zal plaats vinden in ons vertrouwde locatie van het Hotel Stiemerheide en dit op vrijdag  30 maart 2018 en dit in de sfeervolle…

Lees meer

Comitévergadering

Datum

28 maart @ 20:00 - 22:00

Adres

Nog te bepalen

Beschrijving

Lees meer

HOOFDZAAK ER IS HOOP

Datum

25 maart @ 11:00 - 13:00

Adres

C-Mine
C-Mine 10, 3600
Genk, Limburg

Beschrijving

Het principe van ‘Hoofdzaak er is Hoop’ is om u elk jaar uit te nodigen om deel te nemen aan een  avant-première van een grote film van Disney. Deze film zal gedraaid worden in de zaal van Euroscoop aan de c-mine van Winterslag Met de aankoop van een cinematicket van 15 euro, geeft u niet alleen 8 euro aan het onderzoek naar neurodegeneratieve ziektes in België, maar u geniet ook van een prachtige film. Elke verzamelde euro is een euro…

Lees meer

Clubbijeenkomst

Datum

24 maart @ 08:30 - 12:30

Adres

Beschrijving

Op zaterdag 24 maart 2018 heeft onze clubbijeenkomst voor alle leden plaats. Deze gaat door van 08.30u tot 12u30. Meer informatie volgt nog.

Lees meer

Toelichting Kebene/ VZW De Meander

Datum

16 maart @ 12:30 - 14:00

Adres

Hotel Stiemerheide
Wiemesmeerstraat 105, 3600
Genk, Limburg

Beschrijving

Pasci en Jo Jansen komen een korte toelichting geven rond onze reis in Kebene. Aansluitend hierop wordt het project voor  de vzw De Meander  toegelicht worden door dhr. Luc Lemkens. Dit project werd door onze DAG goedgekeurd voor een ondersteuning van  500 €.

Lees meer
+ Exporteer Evenementen