• Dit evenement is voorbij.

Vrijdag 12 juni herstart fysieke vergaderingen

12 juni 2020 @ 12:30 - 14:00

Goede vrienden,

het is 3 maanden geleden dat de “lock-down” van start ging en wij voor de laatste keer fysiek zijn kunnen samenkomen.

In tussentijd heb ik jullie per mail op de hoogte gehouden van onze activiteiten via 3 brieven en 1 videoboodschap. Meer en meer zijn wij de digitale kant uitgegaan; wij hebben samen deelgenomen aan 3 video-conferences.

Maar het leven gaat verder…gelukkig draaien onze bedrijven nu weer, zijn alle winkels terug open en gaat morgen de horecasector opnieuw van start.

De voorbije dagen heb ik intens overleg gepleegd met ons Comité en met Jos Schols. Na een unaniem akkoord met allen ben ik zeer verheugd u te kunnen melden dat onze club herneemt met een middagvergadering a.s. vrijdag 12 juni !

Vrienden, het virus is evenwel nog niet weg en wij blijven dus voorzichtig! Alles zal georganiseerd worden zoals de gepaste Covid-19-richtlijnen dit voorschrijven. Mondkapjes en alcoholgels zijn voorzien aan de receptie van het hotel. Er wordt geen aperitief genomen aan de bar. Wij gaan direct naar de ons toegewezen tafels en nemen plaats.

Ons comité, Jos Schols en ikzelf zullen erg blij zijn u allen terug te ontmoeten op deze praatvergadering, vrijdag 12 juni om 12.30h in hotel Stiemerheide.

Tot vrijdag!

12 juni 2020