5 vrijkaarten voor wereldpremiere van FKTF

5 vrijkaarten voor wereldpremiere van FKTF

maart 3 @ 19:00 - 23:00

Goede vrienden,

Op dinsdag 3 maart om 19.00 u heeft de wereldpremière van “FKTF”, een educatieve kortfilm over sexting plaats. Rotary Hasselt heeft hiervan vorig jaar het initiatief genomen en een heel aantal Rotaryclubs, waaronder Rotary Club Genk, hebben hier financieel aan bijgedragen.

Na de filmvoorstelling volgt een panelgesprek met regisseur Aline Boyen, Nel Broothaerts (Child Focus) , Bart Vandenbussche (Sensoa) en een afvaardiging van “watwat”; dit alles zal gemodereerd worden door Indra Dewitte.

Daarna volgt een receptie, aangeboden door de deelnemende Rotary Clubs en hun sponsors.

Onze club heeft 5 vrijkaarten voor dit event. De eerste 5 gelukkigen zetten wij op de guest-list!

Scenario:

19 u: ontvangst genodigden

19.30 u: welkom en inleiding (Aline Boyen)

19.35 u: wereldpremière “FKTF”

19.55 u: panelgesprek

20.30 u: afsluitende receptie met hapjes

22.30 u : einde

Datum en plaats van dit gebeuren: 03/03/2020  19.00h, UHasselt, Aula Louis Verhaegen, Martelarenlaan 42 te Hasselt

Dit contactformulier is alleen beschikbaar voor ingelogde gebruikers.

maart 3
Evenement Categorie:
Aantal deelnemer(s): 3

Meld u aan om deel te nemen.
Indien wachtwoord vergeten, klik hier

Already registered?

Use this tool to manage your registration.