Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Donderdag 28 mei: 3de KOT-TALKS

28 mei 2020 @ 19:30 - 21:30

Donderdag 28 mei om 19.30h heeft onze volgende KOT-TALKS plaats.

De laatste? Wie zal het zeggen… er zijn alleszins verwachtingen dat wij terug kunnen samenkomen na 8 juni. Ijdele hoop? We zullen zien…

Na een succesvolle KOT-TALKS op 7 mei, waarop ons lid en burgemeester Wim Dries aan het woord was, is het al de derde keer dat wij elkaar zullen terugzien via het computerscherm.

Ik zal jullie op de hoogte brengen van de laatste dingen die zich afspelen in onze club, nieuws over het golftornooi, de (voorlopige) wijzigingen in de agenda etc.

Vrienden, wij hebben midden februari, helemaal in het prille begin van de covid-19 uitbraak, allemaal dr. Marc Van Den Broeck aanhoord en er is intussen veel water naar zee gestroomd. Donderdag laten wij Marc graag opnieuw aan het woord; hij zal ons meegeven wat nu het belang is van de ondertussen veelbesproken immuniteitstesten, over het al dan niet besmettelijk zijn indien je antilichamen in je bloed hebt, de duur van de immuniteit, of er meerdere varianten van het virus in omloop zijn etc.

De voorbije maanden was de toestand in onze rusthuizen noodlottig. Jos Geebelen komt ons wat meer vertellen over hoe hij met zijn team in zijn rusthuis de situatie heeft aangepakt om zo terug controle te krijgen.

Wij zijn ook allemaal erg benieuwd naar wat onze reguliere gastheer Jos Schols komt vertellen over de manier en het tijdstip van heropening van ons “clubhuis” hotel Stiemerheide.

Tot slot krijgen wij ook Corona-nieuws uit de bouwsector, gebracht door Olivier Donckier, die ons zijn wedervaren als architect uit de doeken zal doen.

Andere leden die in real-time iets interessant kwijt willen, houd jullie vooral niet in zou ik zeggen…

Na de uiteenzetting geeft onze moderator Melfred zoals steeds de mogelijkheid tot een vragenronde.

Weerom organiseren wij dit via Webex; jullie krijgen hiertoe allemaal apart nog een uitnodiging en een duidelijke handleiding doorgemaild via Melfred.

Wat heb je hiervoor nodig? Een computer, een scherm en een camera ofwel een laptop met ingebouwde camera.

Je kan hieronder aan- of afmelden voor deze vergadering. En indien jij kort aan het woord wenst te komen, vermeld je gewoon in het info-vakje “boodschap” of “melding”. Zo weet onze moderator wie hij aan het woord kan laten.

 

Ik hoop jullie talrijk te mogen begroeten donderdag 28 mei, via het scherm, én stipt om 19u30!

 

Met vriendelijke groeten,

Geert Jeurissen

Gegevens

Datum:
28 mei 2020
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:
Aantal deelnemer(s): 25