Succesvolle eerste editie FOLIE GASTRONOMIE!

Succesvolle eerste editie FOLIE GASTRONOMIE!

Succesvolle eerste editie FOLIE GASTRONOMIE!

Rotary Genk organiseerde, in volle Corona-crisis, een culinair alternatief voor GENKER FOLIES: FOLIE GASTRONOMIE! Helaas besliste de Corona-crisis er anders over en zagen we ons genoodzaakt om ook de eerste editie van FOLIE GASTRONOMIE (10/11/20) te annuleren. Maar, gezien het grote enthousiasme voor de formule werd er beslist om, naast Genker Folies dat als vanouds zal doorgaan op 10 november ’21, ook door te gaan met FOLIE GASTRONOMIE.
 

De eerste editie van onze culinaire TOP-event Folies Gastronomie heeft plaats gehad op 24 september. 

FOLIE GASTRONOMIE is een hoogstaand culinair event waarbij 100 gasten verwend werden met een vijf-gangen diner en wijnen van sterrenchef Koen Somers voorafgaand door exquise hapjes en champagne. De avond werdt gepresenteerd door “Would be chef” Sven Ornelis en voor de muzikale omlijsting konden we de winnaar van Belgium’s Got Talent 2019 strikken : Genkenaar Benjamin CeyssensTijdens deze avond werd er een kunstveiling met stukken van kunstenaars Odile Kinart, Piet Stockmans, Jochen Leen & Greet Lenz, geveild onder de deskundige leiding van notaris Herbert.

De volledige opbrengst gaat naar vzw de Kleine Prins. Afgelopen kerst mochten we méér dan 300 kinderen blij maken met kerstgeschenken, zie link filmpje gemaakt door het bestuur van de Kleine Prins.